Aktiv dag i Skälby

Idag har mycket arbete utförts i Skälby, såväl på för- som eftermiddagen. Efter frukost mötte vi upp för årets första s.k företagsgolf, som i detta fall innebar Jämshögs fotbollslag P16-18 år (västra Blekinge). Ett gyllene tillfälle att göra reklam för vår fantastiska idrott och dessutom få in lite kosing. Vi var fem instruktörer som efter en introstund med diverse snack om sporten, klubben, visande av kast, regler, putt-träning mm lotsade runt dem under elva lämpliga hål, följt av prisceremoni. De var tacksamma och tyckte att det var en perfekt aktivitet under sin lägerhelg. Att mellan allt det fotbollsmässiga få bygga lite umgänge på annat idrottsligt sätt.

Efter lunch stod nästa insats på agendan och det var glädjande att se de cirka 15 ansvarstagande individerna som mötte upp för ett par timmars kroppsarbete. Inför varje säsong behöver vi alltid vårstäda banan på nedfallna grenar, skräp mm. Nu fokuserade vi mest på de nya hålen.

Vi i styrelsen vill verkligen tacka alla för de viktiga och goda insatserna under dagen. Ni visade upp en god klubbanda. Återigen tack!

(Några bilder från förmiddagens särspel om bronset och några grovjobbare i skogen.)

Fgolf2
Fgolf
Fgolf1
Fgolf3
Fgolf4
Fgolf5
Fgolf6