Årsmöte KFK 2024

I det nybyggda föreningshuset vid Södra utmarken har det viktiga årsmötet genomförts. Vi provade ett nytt grepp för att locka till fler, nämligen en pinngolftävling över sex hål innan mötet med discar som priser. Detta uppskattades. De sedvanliga rutinerna följdes och diverse val gjordes, inga dramatiska saker hände. Namnen på de valda kan snart ses på hemsidan.

Verksamhetsberättelsen delades ut i pappersformat och finns snart även digitalt. Den gångna säsongen redovisades och har som vanligt varit framgångsrik, såväl prestations- som breddmässigt. Priser delades ut för serien Vintergolfen liksom Klubbmästerskapen i de olika grenarna. 

Som stor övrig punkt redovisades tankarna kring den nya banan, vilken jätteprocess den är och hur viktigt det blir att så många som möjligt hjälper till när vi nu drar igång det praktiska skapandet.

Tack till alla som anslöt och till Rebecca som bakat fantastiska läckerheter. Värdigt också att Ludde tagit med spännande nyheter från Discgolfshopen till försäljning.