Framgångar under SM-veckan

Under den mycket uppmärksammade SM-veckan som tv-sänts flitigt lyckades klubben ta ett gäng medaljer på juniorsidan. 13 junisar tävlade under de fyra dagarna i Norrköping och bäst lyckades Fabian Lindblad som vann den totala allroundtiteln överlägset före brorsan Albin. I de enskilda disciplinerna (som också är officiella grenmästerskap) lyckades Fabbe ihop med storebror vinna fristilen. Han vann också SCF (finalbäst både i MTA och TRC), tvåa i längd och första gången tresiffrigt i och med 107 meter, tvåa i precision och DDC (återigen med Albin) samt trea i discgolfen. Albin lyckades också mycket bra och tog grenbrons i såväl längd som i precision.

I openklassen tappade Peter Karlsson sviten att ha tagit medalj vid samtliga av RF/SVT:s SM-veckor då det denna gång blev en retfull fjärdeplats i fristil (ihop med Malmös Thomas Olsson) några fjuttiga tiondelar från såväl silver som brons. Övriga goda placeringar blev åtta i en blåsig precision samt nia i discathon.

Fler kfk:are MÅSTE få upplevelsen att delta på allroundtävlingar. Det är en fantastisk gemenskap och en häftig känsla att få växla mellan alla unika grenarna. De kommande tre åren går SM-veckorna i Borås, Helsingborg/Landskrona och Malmö. Det har nu också avslöjats att nästa års allround-VM kommer att spelas i England. Där har KFK några medaljer att försvara! På närmre håll avgörs i september KM och Höstkastet där alla ombeds delta.