Vintergolfens grundserie färdigspelad

Deltävling fem avverkades idag i Djurängsterrängen.  Åtta spelare fanns på plats för att försöka sno de sista finalplatserna (som de fem bästa äger rätt till). Sol, men en bister nordanvind som verkligen ställde alla på prov. Naturen vinner alltid, men man vill ju ge den en match. Där det var öppet krävdes både lite gambling, speed och spinn i kasten. Till synes perfekta kast kunde helt plötsligt stiga och sväva iväg många många meter bort. Andra delar av banan innehöll smala passager längs stigarna i skogen. En som bevisligen trivdes med detta var Daniel Carlquist som vann lätt, med Josef Algotsson som given tvåa. Delade treor Albin Mallalieu och Albin Lindblad.

Josef löste andra idrottsliga uppdrag i sista stund vilken gör att han i och med dagens resultat når finalen. Som vanligt tight om de sista platserna, dessa tillföll Mr Mallalieu och Peter Karlsson. Toppduon förresten blev Carlquist och Lindblad i det sammanlagda.

Även denna gång vägrade spelarna att göra pinn-in-one, vilket innebär att 520 :- eventuellt kan utdelas vid finalen som med stor sannolikhet spelas nästa söndag. Ett stort tack till banläggarna Halvardsson / Carlquist och till Bobbo som Tjingfixade på distans.

Totalt har 39 spelare deltagit vid årets Vintergolf. Tack för allas medverkan.

Sammanlagd tabell dyker upp snart.

Resultat Djurängen

1. Daniel Carlquist  48
2. Josef Algotsson  51
3. Albin Mallalieu  55   
    Albin Lindblad  55
5. Fredrik Halvardsson  59   
    Linus Andersson  59
7. Peter Karlsson  61
8. Tobias Boklund  64  

Pxl 20230304 111916852
Djurangen1
Djurangen2
Djurangen3