HK XXX - avslutat

TACK!

Som TD för helgens jubilerande Höstkast samt även i egenskap av klubbens ordförande vill jag verkligen framföra ett jättestort tack till allas hjälp och goda attityd under helgen. Ja, faktiskt många dagar innan helgen då förberedelsearbete har utförs, såväl när det gäller att pimpa upp banan, som att jaga sponsorer (även om det inte alltid lyckades så försöktes det i alla fall). Det visar på god klubblojalitet att gå upp en tidig morgon oavlönad och lägga DDC-banor åt andra t.ex, mm, mm… Det är många som har påtalat vår höga nivå på allt. Organisation, trivsel och proffsighet i största allmänhet. Känns lyxigt och nästan lite divigt (positivt) att få dela ut fina priser från sponsorn Sportringen. Mycket bra jobbat i det raggandet!

HK och Kalmar FK har genom alla år i alla discipliner stått för nytänkande samtidigt som vi alltid värnat om historik, tradition och dokumentation. I år var många impade av liveresultaten i alla grenar och generositeten i att dela ut en mössa. Dessa kommer ge oss fortsatt reklam för evenemanget. Små till synes obetydliga moment som att symboliskt premiera de som gjorde tvåsiffrigt i MTA är en annan detalj med trivselfaktor. Flera har önskat samma dokumentering kring alla genomförda allround-SM som vi uppvisar.

Även om det är jag som TD som får ta emot mycket av berömmet såväl under tävlingen som nu efteråt via mail så försöker jag hela tiden påtala att vi är ett väldigt bra team som hjälps åt med många olika kompetenser. Väldigt kul också att få se några av våra ultimatespelare i DDC-turneringen.

Nu får vi återhämta oss efter en aktiv sensommar med KM, Skälbytourens avgörande och HK. Fantastiskt bra jobbat alla! (Ingen nämnd - ingen glömd.) Jag är stolt över allas insatser! / Peter Karlsson