Höstkastet XXX

Alltsedan 80-talet har frisbee-etablisemanget vallfärdat till Kalmar för att i säsongens sista timme ta tillfället i akt att leverera tillfredsställande resultat. I år är vi särskilt stolta då det är jubileum, nämligen…

HÖSTKASTET 30 år!

Den 23 - 24 september 2017

…är det åter dags. Vi tävlar i tre vitt skilda grenar enligt nedan.

Lördag:

DISCGOLF - Skälby

8:50-9:20 registrering

9:30 protokollsutdelning

10:00 spel 18 hål

SCF - Bergaviksfältet 

14:00 försök final, fem bästa i varje klass

Kvällskäk

19:30 (ca) info på KFK:s hemsida snart.

Söndag: 

DDC - Södra Utmarken

8:45 Spelarmöte

9:00 Spelstart

DISCGOLF - Skälby 

14:00 spel 12 hål (för alla)

Karta finns på https://goo.gl/XmdpjF

Vi erbjuder klasserna Open, Dam samt Junior (dvs födda -98 el. senare) Kostnad 200 :- för open och dam. 100:- för juniorerna. Inbetalas senast den 19/9 till Kalmar FK via SWISH till 123 465 7193 (QR-koder finns på anmälningssidan) eller till PlusGiro 391731-7 (skriv namn). Efteranmälan är okej, men då tillkommer 50:-

OBS! Anmäl dig här. Detta kommer tydliggöra för alla vilka som dyker upp. Där kommer det frågas om vem du spelar DDC med, alt. söker spelpartner, likaså vill vi denna 30-årsupplaga veta om du ämnar delta på lördagskvällens gemensamma middag, vilket vi alltså har lite extra planer för!

Det är i vanlig ordning krav på licens då det är en sanktionerad tävling. Dessutom avgörs den svenska DDC-touren under söndagen. (Kom ihåg likvärdig spelklädsel)

Vi premierar i vanlig ordning topp tre med den omtyckta unika Höstkastplaketten. Pokaler till de bästa i allrounden.

Kalmar FK kan tyvärr inte erbjuda någon billig logi utan hänvisar till något av de trevliga hotell eller vandrarhem som brukar få goda omdömen.

Många spelare har genom åren börjat sin bana i samband med denna tävling. Arrangemanget välkomnar såväl den nervösa nybörjaren liksom den erfarne spelaren hemmahörande i världseliten. Ett ständigt signum är den trivsamma atmosfär som årligen kännetecknar evenemanget.

Alltså - är du själv nybörjare eller har sådana i din klubb, locka med dessa. De kommer inte att ångra sig!

Frågor till Peter: peter.karlsson@ksgyf.se eller via 073 2011 689.

Välkommen hälsar Kalmar Frisbee Klubb!