KFK Överst på pallen i Oskarshamn

En tapper skara kalmariter deltog i den fjärde deltävlingen av Trädträffen som gick av stapeln i ett soligt men blåsigt Oskarshamn på den nya banan i Fallebo. En bana som inte nödvändigtvis är särskilt lång men däremot är väldigt teknisk och har förrädiska OB-linjer som kan komma i spel när man minst anar det.

Hur gick det då? Jo, det gick bra. Roland tar tidigt kommandot i Open-klassen men tappar spelet när han dessvärre råkar bryta av tumnageln efter halva rundan och får kasta in handduken. Istället tar en annan KFK:are kommandot, nämligen Albin, som hade som gameplan att spela smart lönade sig ännu en gång. Trots en smärtsam trippelbogey på banans kortaste hål ordnar han vinsten med minsta möjliga marginal, ett kast ner till lokala spelaren Victor Nilsson.

I de andra klasserna var KFK också med i medaljrejset. Oskar Sällström drog längsta strået i ett särspel om andraplatsen i MA3 efter en stabil runda. Kul! I MA4 förlorade dessvärre Jerry Ellestad särspelet om tredjeplatsen, och Tobbe Boklund var ett kast ifrån att få spela om medaljerna. 

Nästa och sista Trädträffen är den 21 maj i Karlskrona, hoppas vi syns där.