KFK på Europa Tour-äventyr i Danmark

Tre Kfk:are passade på att tävla mot bästa tänkbara internationella motstånd på de krävande banorna på norra Sjælland, nämligen skogsbanan Eghjorten i Hillerød samt den mer öppna berg-och-dalaktiga Fredtoften i Kokkedal.

Albin Lindblad lyckas klart bäst efter första rundan och ligger just ovanför mittstrecket i Open-klassen och broder Fabian något längre ned. Peter Karlsson som får inleda i Kokkedal gör en halvdålig runda vilket innebär en tiondeplats i sin nya klass MPO60.

Andra rundan på nya banor för samtliga och resultatet blir ungefär det samma, Peter avancerar en del. På det sista varvet så fullföljer samtliga ungefär på placeringar som motsvarar rankingen inför tävlingen. Peter har karriärens sämsta runda med fyra ob, två discar i vatten dessutom en lost. Bröderna håller stilen betydligt bättre och Fabbe gör samtliga tre rundor över sin ratingnivå.

En Europatour är ett äventyr. Arrangemanget som samlar ca 210 deltagare håller mycket hög nivå. Som spelare så signalerar flaggvakter långt bort om jag klarat ob eller ej, många spotters och vägvakter, reklamskyltar, Youtube live, tält och försäljningar. Skönt och lyxigt att hela tiden börja på hål 1. Känslan av att få möta spelare från andra länder är i sann mästerskapsanda (15-talet nationer var på plats), helt i linje med Eurovision som avgjordes samma helg. I min (Peter) fyramannagrupp t.ex var vi spelare från Tyskland, Frankrike, Sverige och Tjeckien.Har tävlat ganska många gånger i Danmark nu och denna gången bodde vi på vandrarhemmet i Fredensborg, granne med det ståtliga slottet. En del av oss är redan registrerade för tävling i Danmark i juli igen.

Resultat

MPO
81. Albin Lindblad
92. Fabian Lindblad


MPO60
9. Peter Karlsson

Et 1
Fabian Lindblad, Albin Lindblad och Peter Karlsson.
Et 2
Fabian Lindblad.
Et 3
Et 4
MPO60
Et 5
Et 6
Et 7
Et 8
Et 9
Et 10