KFK på tiondeplats i Helsingborg Winter Open

Under lördagen deltog jag, Albin Lindblad, i Gehrischtouren i Helsingborg på den anrika banan Brohult. En bana känd för sin svårighetsgrad och många höjdmeter. Farsan Peter skulle varit med men fick avregga sig pga skada, han fanns dock med på plats. En temperatur runt nollan kombinerat med snöoväder och nordlig vind visade sig svår för startfältet. Inleder med några bogeys men hittar sedan spelet någorlunda, för att dessvärre tappa några onödiga kast på de sista hålen. Lunchpaus och en 11:e plats på +8, och enligt egen utsago inte nöjd men inte heller alltför missnöjd.

Runda 2 börjar precis som den första, med en del bogeys. Hittar sedan spelet någorlunda igen för att avsluta dagen med en dubbelbogey på banans förrädiska par 5 hål, som med sina trixiga OB, mando och ravin bakom korgen såg vissa i fältet ta tvåsiffrigt. +8 igen och två rundor kring 910 i preliminär rating.

Var rankad nia i Open och blev slutligen tia. Tävlingen var internationell och jag lyckades knappt men dock besegra en spelare från Warszawa.

Discgolfsäsongen är officiellt här och nu blickar vi fram mot nästa tävling i Älmhult den 1 april där flera KFK:are skall delta.

Helsingborg Winter Open1
Helsingborg Winter Open2
Helsingborg Winter Open3
Helsingborg Winter Open4
Helsingborg Winter Open5
Helsingborg Winter Open6