Lindblad på pallen i Västervik

KFK ställde upp med två deltagare i den fjärde deltävlingen i touren Sommartid. 35 startande tog sig an varma och blåsiga förhållanden på den väldigt bra och krävande banan Alviken i Västervik. Med en bansträckning som har några förrädiska men rättvisa hål där högre siffror noteras på scorekortet på nolltid om man inte träffar sina linjer. (Bland annat hål 3 som inte hade ett enda par på hela dagen från någon i fältet!). 

Albin Lindblad ligger trea inför andra rundan, en plats han lyckas behålla efter en stark avslutning med två birdies de sista tre hålen.

Marcus Danielsson har lite oflyt under förmiddagens runda och får erfara en lost disc (som vi sedan hittade efter runda två vilandes i ett träd). Trots att Marcus får spela runda två utan en av sina favoritdiscar spelar han ett kast bättre andra rundan. 

Hoppas vi kan lura med fler KFK:are på framtida discgolfäventyr både inom vår länsgräns och utanför, dels för att det är kul att sitta och prata om sina bra och dåliga kast efter rundan med sina klubbkompisar, och även för att det är hälsosamt för ens framtida discgolfkarriär att lära sig spela på andra banor än dem i hemtrakten.

Open
3:e Albin Lindblad +5/+4

Intermediate 
17:e Marcus Danielsson +15/+14  

Sommartid1
Albin Lindblad längst till höger.
Sommartid2
Marcus Danielsson.