Nya touren Trädträffen drar i gång i april

En ny tävlingssäsong är runt hörnet och vad vore inte bättre än en ny lokal tour fördelat mellan tre banor? Kalmar FK, Nybro DGK och Mönsterås FF vill tillsammans bjuda in dig till en ny tour med nio deltävlingar som spelas på respektive föreningars hemmabanor.

Trädträffen 2022 är dels för dig som för första gången vill testa på att tävla i lite större sammanhang, dels för dig som vill visa vilken kastare som är bäst i din klass.

Varje deltävling spelas som en egen tävling med priser i respektive klass.

Tävlingsformat och regler
Varje deltävling spelas 1 x 18 hål. Dessa deltävlingar spelas efter PDGA:s regler. Tävlingen kommer att vara sanktionerad av PDGA. Arrangerande förening avgör samlings- och starttid för respektive deltävling. Vid varje deltävling erhåller spelare poäng baserat på placeringen i sin klass. De fyra bästa placeringarna räknas ihop för en slutplacering (OBS! För att få en slutplacering samt möjlighet att ta emot ett slutpris i Trädträffen 2022 måste spelaren ha tävlat på alla tre banor vid något tillfälle).

Anmälan och kostnad
Anmälan görs via tjing.se som även används för att föra scorecard.

Tourpass - 250 kr
Enskild deltävling - 100 kr

För 250 kr ges möjlighet att spela 9 rundor. Om man bara vill delta på en enskild deltävling är priset 100 kr.

Tävlingsklasser
MPO: Denna klass är öppen för alla men riktar sig främst till rutinerade spelare. Här krävs medlemskap i PDGA för att få delta.

FPO - Dam: Denna klass är öppen för alla damer.

MA3 - Recreational: Denna klass är riktad till alla som har under 900 i PDGA-rating. Här krävs medlemskap i PDGA för att få delta.

MA4 - Novice: Denna klass är riktad till alla som har under 850 PDGA-rating eller spelare som inte har medlemskap i PDGA.

Junior - Max 15 år: För barn under 13 år behöver en icke-spelande vuxen gå med barnet under tävlingen i dennes grupp.

Priser
Vid varje deltävling delas pris ut till respektive vinnare i de olika klasserna. Slutsegrare i respektive klass för Trädträffen 2022 får även ytterligare ett pris. Detta pris delas ut i samband med den sista deltävlingen i Nybro den 24 Juli.

Tradträffen