Sval upplaga av Påskkastet

Även om vädergudarna var lite tjuriga så var atmosfären som alltid varm när man besöker familjen Algotsson i Körningsven. Denna moderna tävlingstradition är en perfekt start att inleda denna långhelgen med. 31 spelare fanns på plats från sju-åtta klubbar. 

Arrangör Josef innehar en sann entreprenörsanda, exempel på detta är att han rullar fram den stora grillvagnen för dem som vill fixa till en sådan lunch, han har tryckt upp egna unika medaljer till alla topp-treor, han ordnar med ett ctp på förmiddagen och ett annat på eftermiddagen. Även ett acepris finns och för att understryka påsktemat så finns ett gäng plastägg utlagda innehållande lappar med siffra som innebär pris. I terrängen kring hålen finns också stämningshöjande pynt. I år förärades dessutom alla segrarna med en specialdesignad vinnardisc. Ambitiöst!

Kalmar FK hade flera representanter på plats och det blev några besök på prispallen. I den prestigefyllda openklassen lyckades det bli silver genom Anton Johansson, därbakom kom ett särspel att tillämpas mellan Jesper Andervi och Albin Lindblad där förstnämnda lyckades bäst efter tre spelade hål. I MA2 vann Robin Birkholt och i särspelet om bronset var Daniel Aronsson den starkare. I MA40 togs en dubbelseger genom Josef Algotsson följt av Martin Jacobsson, och i MA50 blev det silver- och bronsvalör till Peter Karlsson och Fredrik Halvardsson. En pallplats till blev det för KFK och den kom genom Thaddeus Algotsson.

Resultat från tävlingen finns på: https://tjing.se/event/99912ede-9744-4908-aaca-90a15eca980b/results

Tack till arrangören och pricka in nästa event på banan, den 18/5 då Flygarekastet erbjuds.  

Påskkastet2023 Kopiera
Påskkastet2023 1 Kopiera
Påskkastet2023 4 Kopiera
Påskkastet2023 2 Kopiera
Påskkastet2023 3 Kopiera