Trädträffen 2023!!!

En ny säsong av Trädträffen 2023 står inför hörnet med ett nytt upplägg och fler banor att spela. Årets tour består i år av fem spelorter: Kalmar, Oskarshamn, Mönsterås, Nybro och Karlskrona.

Förändringar 2023
Trädträffen 2023 spelas i år som fem separata tävlingar i formatet PDGA C-tier och inte som en tour där man samlar ihop totalpoäng. Nytt för i år är även att samtliga pallplaceringar i varje klass och tävling kommer prisas och hyllas efter varje tävling.

Anmälan & kostnad
Anmälan görs via tjing.se som även används för att föra scorecard. Där finns även information om speldatum och ytterligare information som varje spelare behöver läsa på inför varje tävling. Kostnad för deltagande är 120 kr.

Tävlingsformat & regler
Varje tävling spelas 1 x 18 hål. Dessa tävlingar spelas efter PDGA:s regler. Tävlingarna är sanktionerade av PDGA (C-tier). Starttid för varje tävling kommer att vara 10:00 där eventuell samlingstid kan skilja sig mellan spelorterna. Mer detaljer går att läsa under detaljer i tjing.se

Priser
Vid varje tävling kommer topp 3 i varje klass att prisas. Prispengar och presentkort delas ut enligt rekommendationer från PDGA efter avslutad tävlingsdag och efter att tävlingen är rapporterad till PDGA. MPO och FPO erhåller pengar medan MA3, MA4 och MJ15 erhåller presentkort. Eventuella frågor om priser kan ställas till officiell TD efter respektive tävling är avslutad.

Tävlingsklasser
MPO - Mixed Pro Open
Denna klass är öppen för alla men riktar sig främst till rutinerade spelare med minst 900 i rating. Här krävs PDGA för att få delta.

FPO - Female Pro Open
Denna klass är öppen för alla damer.

MA3 - Mixed Amateur 3
Denna är klass är riktad till dig som har 850-900 i PDGA-rating. Här krävs medlemskap i PDGA för att få delta

MA4 - Mixed Amateur 4
Denna klass är riktad till dig som har under 850 i PDGA-rating eller spelare som inte är medlemmar i PDGA. Detta är en bra klass att spela i om man inte tävlat någon gång tidigare.

MJ15 - Mixed Junior ≤15
För barn upp till och med 15 år. För barn under 13 år så behöver en icke-spelande vuxen gå med barnet under tävlingen i dennes grupp.  

Trädträffen Sociala1