Tre KFK:are på plats när Smålandstouren drog igång

Albin, Josef och Fabbe steg upp tidigt på lördagsmorgonen och åkte mot höglandet för premiären av Smålandstouren som gick av stapeln i Eksjö. Även Thaddeus följde med som moraliskt stöd åt sin far. En bana som kräver många olika typer av kast samt disc-letande om du inte ligger på fairway. (Tack till de spotters som hjälpte till!).

Josef spelar bäst av oss och leder ”gubbaklassen” efter första rundan med -3, en mycket bra runda. Albin startar svajigt men spelar bogeyfritt sista 12 hålen och slutar rundan på -1 som får ses som godkänt. Fabbe startar också svagt men går några minus på back 9, och slutar på +2. Poolspel innebär en längre lunchpaus och i detta fall en pizza inne i Eksjös fina stadskärna.

Josef startar runda två knackigt och ligger fyra halvvägs in, men hittar tillbaka i spelet mot slutet och lyckas knipa en delad andraplats. Snyggt jobbat!

Abbe och Fabbe (som fick gå andra varvet tillsammans) spelar sämre än på förmiddagen i den nu gassande värmen och slutar på en 9:e respektive 15:e plats i Open-klassen. Efter en glass på burger king svängde vi förbi banan i Vetlanda och spelade match play, där Fabbe drog det längsta strået. Skönt att kunna spela en runda helt avslappnad efter att ha varit fokuserad hela dagen. 

Resultat
https://tjing.se/event/f86387b7-340e-4651-a1c0-7a4fb2a9d665/results

//AL #108041  

Josef Algotsson.