Uppdateringar gällande Skälby/Södra Utmarken

Nu har vi fått leveransen av konstgräs för uppfräshningen av Skälby och även till nya banan vid Södra Utmarken. Så tänkte att vi skulle uppdatera lite vad som kommer hända framöver.

Vi har fått mycket feedback om våra sten-teepads på Skälby och nu så kommer vi kunna byta till konstgräs-teepads på alla hål. Det kommer även bli lite hålförändringar så framöver kommer hål 3B, 5,6,7,8 att ändras. Så det kan vara att när vi väl börjat förändra hålen att det finns folk på banan med flytt av korgar osv. Sedan kommer röjningsarbetet utföras av kommunen så även de kan finnas i närheten av nuvarande hål.

Vi vill också tillägga att vi fick frågan för ett tag sen om en grupp som gärna ville hjälpa till med underhåll genom att plocka skräp på banan så vissa dagar kan även de finnas runt hålen. Ber er som vanligt att visa respekt och kasta ALDRIG när någon är i närheten. Och även om vi får hjälp att hålla det rent och snyggt så ber vi alla att inte lämna något efter sig under rundans gång.

Vi kommer först prioritera att göra ändringarna på Skälby så allt det är färdigt för säsongen så vi sen kan fokusera helt på bygget av banan på Södra Utmarken. Med det sagt så kommer vi givetvis parallelt jobba med Södra Utmarken men det är ett stort projekt som vi vill känna oss stolta över när det är färdigt. Tanken när det är färdigt är tre olika layouter som ska passa alla oberoende på hur mycket man kastat innan. Vi i styrelsen vill ju som er att detta projekt ska gå så smidigt och snabbt som möjligt så om någon känner att de skulle ha möjlighet att hjälpa till så uppskattas det.

Mer information om både Skälby och Södra Utmarken kommer under vårt årsmöte den 24/3 klockan 17 vid Södra Utmarken.