Uppfräschning av Skälby under april

Nu så ska vi dra igång med förberedelserna inför årets Smålandstour och vi har några ändringar av hål planerade som kommer att göra banan ännu bättre och mer utmanande!

För att få allt på plats i tid, anordnar vi arbetsdagar varje söndag under april - det är den 7:e, 14:e, 21:a och 28:e, från klockan 10:00 till 14:00. Vårt stora projekt är att installera nya utkast/teepads på tio hål, vilket kommer att ge en förbättrad spelupplevelse för alla.

Vi behöver all hjälp vi kan få! Oavsett om du kan bära, gräva, mäta, eller bara erbjuda moraliskt stöd, är din närvaro ovärderlig. Det här är en fantastisk möjlighet att både bidra till vår klubb och även lära känna andra discgolfare.

Om vi alla hjälps åt och blir klara med installationen av de nya teepadsen och ändringar av hålen, kommer samtliga medlemmar – inklusive styrelsen – ha över fyra veckor på sig att träna och förbereda sig inför Smålandstouren den 24-25 maj. Det är en utmärkt chans för oss att visa upp oss från vår bästa sida som värdar men även och vår fantastiska bana!

Anmäl gärna ditt intresse och tillgänglighet genom att kontakta oss via info@kfk.org, skicka på Messenger eller dyk bara upp på någon av dagarna. Fika och lättare förfriskningar kommer att erbjudas till alla hjälpsamma själar.

Vi ser fram emot att se er där och tack på förhand för er hjälp.