Utlandsäventyr för några Masters och KFK:are i Jönköping

Under vintern kläcktes idén om att vidga sin tävlingsrepertoar. Sagt och gjort, det fick bli den årliga endagarsturneringen "One more for the Landfill" som genomförs på de helt olika banorna Eghjorten i Hillerød och Karlebo i Kokkedal. Den första är en lång platt skogsbana med många blindhål och efter en kort lunch är det snudd på tvärtom, parkmiljö och ett böljande landskap med många höjdmeter.

Eftersom maxantalet spelare var uppnått (och många i kö) så innebar det att spel i femmannagrupper i denna miljön tog tid, 4.10h respektive 3.15h, dessutom i regn till och från. Vi var dock överens om att det inte upplevdes långdraget alls, utan det var en fin och spännande upplevelse hela tiden. Vi hann dessutom reka förstnämnda arena kvällen innan.

Vi spelade i MPO50 och bäst lyckades Peter Karlsson som blev femma (fyra kast från pallen), Bobbo Karlsson sjua, Kenneth Johansson tia och Fredrik Halvardsson på en elfte plats. Söndagens hemresa inleddes med en liten omväg då vi bl.a kollade in Nordens största renässansslott i just Hillerød, följt av pauser vid pittoreska fiskelägen vid norra kusten, bad i Öresund mm. Hoppas vi blir fler nästa år!

One More for The Landfill2
One More for The Landfill4
Peter Karlsson.
One More for The Landfill3
One More for The Landfill1

------------------------------

Fyra Kalmariter var under lördagen på plats och deltog i Smålandstouren på den krävande men vackra banan vid A6 i Jönköping, med blandade resultat. Albin tog hem CTP:n efter ett kast som lagt sig 67cm från korgen på banans 17:e hål.

Resultat

Open
9. Albin Lindblad +4/E
18. Fabian Lindblad +8/+10
19. Oskar Brengesjö +11/+11

Intermediate
21. Victor Turstedt +13/+7

St Jon3
Albin Lindblad.
St Jon1
CTP på hål 17 av Albin Lindblad.
St Jon2